Rennais 2013-2014

Rennais 2013-2014

May 25, 2009

alhamdulillah~

lama sungguh xmendapat markah atas 15.

harini,alhamdulillah,selepas berusaha,Allah kurniakan jugak.bukanlah niat untuk menunjuk2,tapi sekadar berkongsi kegembiraan di hati.

benarlah,bila kita berusaha,bila apa yang kita usahakan itu berhasil,terasa sangat2lah manis kejayaan itu.

pernah haritu,tyme exam math,ak dapat 13.bagi ak,itu adalah kejayaan yang manis(yalah,sebelum tu,dari markah 17,turun ke 9.madame siap panggil"rubbish" lagi).tapi bila madame hendak bagi kertas tu,dia cakap

"nurul,saya sangat kecewa dengan awak.awak tidak memberikan yang semaksimum yang awak ada".

timbul perasan jelik dan xpuas hati.namun,ak tau,aku sudah memberikan yang terbaik.why must i care?huhu.

Thank U Allah~:)

May 23, 2009

jln2 teda keja..

*perhatian.post ni aku ckp sabah brabis.so kalo takut xpaham silalah jgn baca ya.maseh*

salam..

kemarin kami pigi L'heure Tranquille,shopping complex baru dekat Tours ni.hurm..blh lah tahan.xbanyak sangat kedai bru bukak.but ok la.dekat sebelah tu tempat men boling n cinema.nnt tensen2 boleh la men boling n shopping skali uhuk3:)

p/s:sila abaikan org2 comel kat depan tu ya.hehe:p*kredit to syazwan:D*

lepas tu petang tu ke chateau chenanceaux plang.well,ni chateau ke-3 ak penah g.sebelum ni pigi chateau de blois n loches ja.tu pon trip ngan cigu2.hehe.chateau ni mmg lama sda mau pigi.sebab kalo tengok gambar dia nampak cantik ja.mcm dkt fairytale2 tuuu.hehe.so,puas ati la.nnt kalo ada rezeki mau pigi chambord plang.kak nini ckp chambord besh.mau tingu jugak...huhu



minggu depan kami ada exam math 4 jam.huhu.wish me luck.sori lama xupdte.salam~~

May 10, 2009

Happy Mother's Day Mom:)

i love you very much.thanks very much 4 always being there 4 me:)



May 6, 2009

=)

salam.

gambar2 yang menceritakan 1001 kenangan yang manis:)








*kredit to cik anati=p







voila2=)

minggu depan akan jadi sibuk dengan exam2.exam meca,elektrik n maybe akan ada exam onde>_<

harini pulak present pasal les etoiles.wish me luck.salam:)